Ugostiteljstvo 2.0 Ugostiteljstvo - program za vođenje kafića, restorana, dostave hrane i sl.
Ugostiteljstvo 2.0
DOWNLOAD
GALERIJA SLIKA
CJENIK PROGRAMA
REFERENCE
POVIJEST RAZVOJA
ČESTA PITANJA

Izlazni računi

Prozor se sastoji od dvije tablice za prikaz podataka. U gornjoj tablici se nalazi popis računa, a odabirom nekog računa doljnja tablica se popunjava normativima od kojih se sastoji račun.

Pokraj tih tablica nalazi se alatna traka za manipulaciju (unos, brisanje, storniranje, ispis ...) računima

Prozor za pregled i manipulacjiu ulaznim računima

Pretraživanje računa obavlja se pomoću kontrole za filtriranje podataka. Da bi ta kontrola bila vidljiva potrebno je pritisnuti na gumb filter. Kontrola sadrži nekoliko kriterija s kojima se može obaviti pretraga te svakako je bitno napomenuti da se svaki pojedini kriterij mogu uključivati pojedinačno ili u kombinaciji s drugim. S takvim načinom pretrage može se pretražiti bilo koja kombinacija podataka.

Slijedi pregled kriterija :

Prilikom označivanja pojedinog računa u tablici "Popis računa", u tablici "Popis robe na računu" prikazati će se svi prodajni artikli (normativi) koji su prodani prilikom izdavanja računa.

Ako se račun želi urediti tada je potrebno označiti željeni račun i pritisnuti gumb "Uredi" nakon čega će se otvoriti prozor blagajne sa popisom prodajnih artikala koji se nalaze na izdanom računu.

Svaki račun može se i stornirati, pritiskom na gumb "Storno" gdje će aplikacija taj račun tj. redak u tablici ispuniti sivom bojom i crvenim slovima što je oznaka za stornirani račun.

Ukoliko ima potrebe za brisanjem računa, potrebno je stisnuti gumb "Briši" te odgovoriti na potvrdu za brisanje te račun neće biti vidljiv u aplikaciji.

Upute za rad
Blagajna
Skladište
Kupci i dobavljači
Prodajni artikli ili normativi
Inventure
Izlazni računi
Ulazni računi
Dnevni polog
Izvještaji
Alati
Opcije
Operateri
Prečaci
Kako da ...
Unos računa
Unos ulaznog računa
Prikaz broja
Zaprimanje narudžbe
Copyright © Boto projekt 2008